This is a past event. Registration is closed. View other Finansforeningen / CFA Society Denmark events.

Vi glæder os til at byde velkommen til årets første netværksmøde, der vil have fokus kryptovaluta og AI.


Vi har inviteret Danny Dehghani, Specialkonsulent hos Finanstilsynet, til at gøre os kloge på MICA: hvad, hvornår og hvordan?


Derefter skal vi høre fra Hans Henrik Hoffmeyer, Chairman & COO hos Coinify, hvordan mange, som prøver at forstå Blockchain og Krypto teknologien, gennemlever en udfordring i forståelse og sammenligning til den finansielle verden, vi kender. Hans Henrik beskriver sin egen modenhedsrejse og bibringer til en bedre forståelse af dette vanskelige tema, og med 10 års erfaring sætter fokus på, hvor vi står i dag.


I AI-delen vil Managing Associate hos Bech-Bruun, Peter Lind Nielsen, give en kort gennemgang af den kommende AI-forordning og krav til navnlig udvikling og brug af "kritisk AI", herunder krav til dokumentation, indberetning og brug i relation til finansiel virksomhed.


Hvorefter vil Mikkel Brichthor Petersen, Investeringsdirektør hos AI Alpha Lab, se på AI, som er overalt og ingen steder. For på trods af den opmærksomhed og hype, der er kommet omkring AI, er faktum, at det har meget lidt at gøre med kunstig intelligens, men rigtig meget med menneskelig intelligens. I dette indlæg vil Mikkel give AI Alpha Laps syn på AI og hvordan de bruger det i praksis til at løse et meget specifikt problem indenfor investering.

Dagens netværksaktiviteter er blandt andet "Bordet rundt" med fokus på aktuelle faglige problemstillinger. Alle bedes venligst tænke over en aktuel problemstilling, der optager dem/deres organisation, og som det kunne være interessant for netværket at høre om. Der skal ikke forberedes et længere oplæg, blot en 2-3 minutters opridsning i håbet om at anspore en kort, uformel drøftelse omkring bordet.


Vi slutter dagen af med en evaluering af netværksmødet og hører netværket om forsalg til emner for netværksmødet til efteråret.


Kontakt gerne et af udvalgsmedlemmerne eller sekretariatet, hvis du har forslag til emner, afholdelse af møder eller lignende. Husk at I kører med roterende udvalg i jeres netværk! Så hvis du sidder med et par gode idéer, er det måske dig, der skal bidrage i næste omgang.

Deltagelse

Kun for medlemmer af Investment & Securities Law netværket.

Et medlemskab koster årligt kr. 5.000 ekskl. moms.


Kontakt os på mail@finansforeningen.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om netværket.

CFA PL Credits

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 5.25 PL credits for your participation in this meeting.

Location

DGI Conference (DGI Byen)
Tietgensgade 65
1704 København V, Denmark

Mødelokale oplyses i receptionen ved ankomst.

Få minutters gang fra Københavns Hovedbanegård.

Parkering
Nærmeste offentlige betalings parkeringshus er DGI-byens Parkeringshus, Staldgade.

See route

Contact us

For additional event or venue information, please email mail@finansforeningen.dkYou can also reach us at +45 21802423

Finansforeningen | CFA Society Denmark

Fiolstræde 44, 2. th. | DK-1171 København K

+45 21 80 24 23

mail@finansforeningen.dk | www.finansforeningen.dk