This is a past event. Registration is closed. View other Finansforeningen / CFA Society Denmark events.

S'et i ESG fylder mere og mere for mange investorer. Derfor vil kernen ved netværksmødet i juni 2024 være sociale effektinvesteringer, som repræsenterer investeringsstrategier, der sigter mod at skabe både finansielt afkast og positive sociale effekter, der er målbare.


Set via et akademisk perspektiv analyseres sociale effektinvesteringer ofte gennem et prisme af bæredygtighed og ansvarlig forretning. Forskning inden for dette område undersøger typisk sammenhængen mellem investeringens sociale effekt og dens finansielle resultater, samt hvordan disse to faktorer påvirker hinanden. Det indebærer en dybdegående analyse af de mekanismer, der muliggør en positiv social indvirkning, herunder investeringernes styring og målopfyldelse i forhold til foruddefinerede sociale mål.

Nogle af de spørgsmål vores indlægsholdere vil forsøge at besvare er, hvad findes der for investeringsmuligheder for fonde og Family Offices om man konkret vil gøre en forskel i det danske samfund? Sociale effektinvesteringer er én mulighed, men hvad er det helt præcist? Hvordan virker de? Kan de sidestilles med traditionelle investeringer?

Location

Classic Car House
Kongevejen 79-85
Kongens Lyngby, Denmark

See route

Contact us

For additional event or venue information, please email mail@finansforeningen.dkYou can also reach us at +45 21802423

Sponsors and Partners