Mange globale investorer oplever at indsatserne omkring biodiversitet er en vigtig, men kompleks og meget ofte en diffus problemstilling. Trods kraftigt stigende bevidsthed og interesse er der stadig mange barrierer for fuldt ud at integrere biodiversitet i investeringsstrategierne. Ved netværksmødet sætter vi derfor fokus på læring og indsigt.


Ved vores netværksmøde i september, vil vi rette fokus på, bedre at kunne gennemskue biodiversitet ved at samle dygtige eksperter inden for biodiversitet, analyse og børsnoterede selskaber for at diskutere, hvordan investeringer kan struktureres og bruges som et effektivt redskab til at fremme og bevare biodiversitet.

Gennem indlæg, modereret paneldebat og case-studier vil deltagerne blive introduceret til definitioner, målingsmetoder, regulering, finansielle risici og afkast og strategier for at identificere og gennemskue projekter, der bidrager positivt til bevarelse af biodiversitet.


Netværksmødet modereres af Mads Steinmüller, Head of Climate & Nature, Responsible Investment Team, Danske Bank Asset Management.

Deltagelse

Kun for medlemmer af ESG Integration netværket.

Et medlemskab koster årligt kr. 5.000 ekskl. moms.


Kontakt os på mail@finansforeningen.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om netværket.

CFA PL Credits

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 3.00 PL credits for your participation in this meeting.

Location

C Worldwide Asset Management
Dampfærgevej 26
København Ø, Denmark

Nærmeste ligger ved Parkeringshus Amerika Plads, Dampfærgevej 33, 2100 København Ø. Det er lige overfor indgangen til C Worldwide. Et begrænset antal pladser skal forventes.

See route

Contact us

For additional event or venue information, please email mail@finansforeningen.dkYou can also reach us at +45 21802423

Sponsors and Partners