This is a past event. Registration is closed. View other Finansforeningen / CFA Society Denmark events.

NETVÆRKSMØDET ER AFLYST! Vi arbejder på at finde en ny dato for gennemførsel.


I det nyoprettede DEI netværk sætter vi på årets første netværksmøde fokus på Inklusion – hvad betyder det, og hvorfor er det vigtigt?


På netværksmødet vil du høre mere fra Pia Kirk, D&I ekspert hos Nordea, om Nordeas arbejde med inklusion og hvilke tiltag, de har foretaget sig. Indlægget kommer til at handle om, Matas arbejde med diversitet og går tæt på, hvordan et internt fokus på diversitet og mangfoldighed, samt arbejdet med at skabe en inkluderende virksomhedskultur, har haft en stor effekt, både internt for medarbejderne og eksternt, for både samarbejdspartnere og kunder.


Du vil høre fra Rikke Wolff, CSR, HR & Kommunikationsdirektør hos Matas, hvordan Matas' arbejde med at skabe en inkluderende virksomhedskultur, har haft en stor effekt, både internt for medarbejderne og eksternt for samarbejdspartnere og kunder. Hvordan går man fra PowerPoint til actions?

Sidst men ikke mindst vil Betina Dam Hansen, DEI konsulent hos Implement Consulting Group fortælle, hvad forskningen siger og give konkrete bud på veje at gå, baseret på deres erfaringer som konsulenter for mange forskellige virksomheder. Som konsulenter oplever Implement, at mange organisationer gerne vil sætte diversitet og inklusion på den strategiske dagsorden. Der findes ikke én simpel aktivitet, der kan løse dette "wicked problem", og det kan være svært at vide, hvilke initiativer, der reelt har en effekt. Hovedpointerne vil kredse om at forstå, hvordan in- og eksklusion sker i organisationer, samt hvordan stereotyper påvirker arbejdsmiljøet.


Efter indlæggende vil vi have en netværksdebat med udgangspunkt i dagens indlæg.


Da netværket er helt nyt, slutter vi eftermiddagen af med en fælles snak om, hvad netværksmedlemmerne gerne vil med det nye netværket.

Kun for medlemmer af DEI netværket.

Medlemskab koster årligt kr. 5.000 ekskl. moms.


Kontakt os på mail@finansforeningen.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om netværket.

CFA PL Credits

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 3.00 PL credits for your participation in this meeting.

Location

Nykredit, Auditoriet
Kalvebod Brygge 1-3
København V, Denmark

Parkering:
Nærmeste offentlige betalingsparkering er APCOA foran bygningen på Kalvebod Brygge 1.

Offentlig transport:
4 minutters gang fra busstoppested ved Otto Mønsteds Plads (Rysensteensgade).

See route

Sponsors and Partners