Tema - Teknologisk transformation og AI-Integration: Asset Management industrien forventes at gennemgå en betydelig transformation drevet af fremskridt og øget implementering af kunstig intelligens og andre datatunge teknologier. AI anvendes til at forbedre beslutningsprocesser, optimere operationer og udvikle innovative produkter.


Flere og flere selskaber udnytter også dataanalyse til at opnå indsigt i kundeadfærd og præferencer. Det hjælper med at tilpasse serviceydelser og forbedre resultaterne i en periode hvor den organiske driftsindtjening og fees i industrien er under pres og hvor man siden 2006 har oplevet at næsten 90% af industriens omsætningsvækst er kommet fra markedsværdistigninger.

Temaet fokuserer på det dynamiske og komplekse miljø, som client managers forventes at opererer i, i en ikke så fjern fremtid, og understreger behovet for tilpasningsevne, innovation og en kundecentreret tilgang for at navigere i udfordringerne og mulighederne inden for finans- og asset management.

Deltagelse

Kun for medlemmer af Client Management netværket.

Et medlemskab koster årligt kr. 5.000 ekskl. moms.


Kontakt os på mail@finansforeningen.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om netværket.

CFA PL Credits

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 2.00 PL credits for your participation in this meeting.

Location

Jyske Bank - Havneholmen
Havneholmen 29
1561 København, Denmark

Jyske Bank har et begrænset antal p-pladser til rådighed. Vi henviser til Fisketorvet beliggende lige i nærheden. Der er 2 timers gratis parkering, men kan tegne et gratis medlemskab af Fisketorvet og opnå 4 timers fri parkering.

See route

Contact us

For additional event or venue information, please email mail@finansforeningen.dkYou can also reach us at +45 21802423

Sponsors and Partners