This is a past event. Registration is closed. View other Finansforeningen / CFA Society Denmark events.

Ejendomsinvesteringer giver normalt en lang række overbevisende muligheder for afkast og diversifikationsgevinster i porteføljerne – også i perioder med stigende renter og inflation. Aktivklassen vurderes generelt at være modstandsdygtighed over for inflation, mens stigende renter kan have negative effekter for værdiansættelsen af ejendomsaktiver.


Det er heller ikke underordnet, hvilken type fast ejendom der investeres i. Det betyder, at det er afgørende for investorerne at udføre en omfattende due diligence af det enkelte aktiv, at stressteste deres investeringsscenarier og diversificere deres ejendomsportefølje for at effektivt at kontrollere disse risici.

Vi har valgt at kigge nærmere ind i temaet med fokus på områder som trends og tendenser, værdiansættelse, Basel IV kapitalkrav, afkastkrav, høje inflation og stigende renter, finansieringsaspekterne samt de regulatoriske vinkler.

Deltagelse

Kun for medlemmer af Client Management netværket.

Et medlemskab koster årligt kr. 5.000 ekskl. moms.


Kontakt os på mail@finansforeningen.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om netværket.

CFA PL Credits

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 2.00 PL credits for your participation in this meeting.

Location

Jyske Bank - Havneholmen
Havneholmen 29
1561 København, Denmark

Jyske Banks har et begrænset antal p-pladser til rådighed. Vi henviser til Fisketorvet beliggende lige i nærheden. Der er 2 timers gratis parkering, men man kan tegne et gratis medlemskab af Fisketorvet og opnå 4 timers fri parkering.

See route

Contact us

For additional event or venue information, please email mail@finansforeningen.dkYou can also reach us at +45 21802423

Sponsors and Partners