This is a past event. Registration is closed. View other Finansforeningen / CFA Society Denmark events.

Skovinvesteringer tilbyder normalt gode diversifikationsmuligheder og forbindes oftest med inflationssikring. Ved skovinvesteringer tænkes oftest på direkte investeringer i jord der producerer træ, ejerskaber af produktive skovområder eller via skovfonde.


Afkastet skabes på flere måder, afhængig af om man er involveret i industrielt brug af skovene, som passiv indtjeningskilde og/eller sigter efter værdistigninger. Hertil kommer, at skovinvesteringer bidrager til biodiversitet, understøtter økosystemtjenester som luft- og vandrensning, kulstofbinding og bidrager til bæredygtig ressource udnyttelse.

Ved netværksmødet ønsker vi at blive klogere på skovmarkedet generelt, udviklingstendenser, hvad kræver det af ekspertise i organisationerne, hvor ligger overraskelsesmomenterne gemt, hvad med inflationssikring og stigende renter, hvad med korrelationerne med traditionelle aktivklasser og vigtige økonomiske indikatorer og hvilke risikofaktorer påvirker markedsdeltagernes incitamenter for og imod investeringer i skov - Og vil den stigende økonomiske modvind skubbe aktivklassen ind i en lang cyklus med svage afkast.

Deltagelse

Kun for medlemmer af Alternatives netværket .

Et medlemskab koster årligt kr. 5.000 ekskl. moms.


Kontakt os på mail@finansforeningen.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om netværket.

CFA PL Credits

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 2.50 PL credits for your participation in this meeting.

Location

PFA Pension - Auditoriet
Sundkrogsgade 4
København Ø, Denmark

PFA har et begrænset antal p-pladser til rådighed. Bilens reg.nr. oplyses til receptionen ved ankomst. P-hus Nordhavns Plads, Tromsøgade 3, 2150 København er nabo til PFA. Nærmeste S-tog er Nordhavn Station og nærmeste metrostation er Nordhavn.

See route

Contact us

For additional event or venue information, please email mail@finansforeningen.dkYou can also reach us at +45 21802423

Sponsors and Partners