This is a past event. Registration is closed. View other Finansforeningen / CFA Society Denmark events.

Temaerne ved det næste netværksmøde vil handle om de finansielle fremtidsudsigter for havvind og den forbundne energiinfrastruktur.


Vi dykker ned i den grønne omstilling, muligheder, udfordringer og risici inden for udviklingen af Green Field projekter, værdiansættelser og indsigt fra forskellige led i værdikæderne.


Største fokus vil være på de finansielle tendenser og fremtidsudsigter for havvindindustrien. Hvad med den teknologiske udvikling og infrastruktur og det finansielle samspil? Hvordan er status på finansiering af bæredygtige energisystemer og hvad med tendenser der påvirker potentielle risici for nedskrivninger på værdierne af havmølleparker og infrastrukturprojekter. Og endeligt, hvordan fungerer det sekundære marked for handel infrastrukturprojekter og betydningen for investeringsmæssig stabilitet?

Vi er derfor gået flere skridt tilbage i værdikæderne og har indbudt Lars Bondo Krogsgaard, Senior Advisor & Board Member, som med afsæt i hans baggrund som direktør hos vindmølleproducenter gennem mange år vil stå for den strategiske indflyvning og bl.a. perspektivere den nuværende markedssituation indenfor havvind samt give bud på segmentets fremtidige udvikling og diskutere væsentlige trends og tendenser, Simon Riis Vilhelm Verland, Senior Specialist, Renewable Energy, Jyske Bank omkring finansiering af offshore vindmølleparker og Kishore Kinsal, Managing Partner, PEFOX LLP omkring aktive brokers i det sekundære marked, til at gøre os klogere som investorer.


Patrik Setterberg, Vice President, CFO, Vestas Development er dagens moderator

Deltagelse

Kun for medlemmer af Alternatives netværket .

Et medlemskab koster årligt kr. 5.000 ekskl. moms.


Kontakt os på mail@finansforeningen.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om netværket.

CFA PL Credits

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 2.50 PL credits for your participation in this meeting.

Location

Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
København, Denmark

See route

Contact us

For additional event or venue information, please email mail@finansforeningen.dkYou can also reach us at +45 21802423

Sponsors and Partners