This is a past event. Registration is closed. View other Finansforeningen / CFA Society Denmark events.

I løbet af de seneste år er det for første gang nogensinde lykkedes for medicinalindustrien at lancere produkter, som effektivt hjælper patienter til vægttab. Novo Nordisk og Eli Lilly er kommet først til markedet med effektive vægttabsprodukter, men i takt med at dette marked forventes at mangedobles indtil 2030, så gør andre globale medicinalvirksomheder klar til at lancere konkurrerende produkter.


Den kommercielle succes for vægttabsmedicin har dog givet en betydelig udfordring med hensyn til de offentlige sundhedsudgifter, da vægttabsmedicin potentielt lægger beslag på en uforholdsmæssig høj andel af udgifterne til tilskudsberettiget medicin. Dette kan resultere i besparelser på tværs af de øvrige områder inden for sundhedssektoren og betydeligt højere udgifter for forsikringsselskaber.

Vi ønsker med dette seminar at belyse 1) den forventede udvikling med hensyn til nye produkter til behandling af vægttab og nye behandlingsområder for vægttab, 2) hvad vil den voldsomme vækst i udgifterne til vægttabsmedicin betyde for sundhedsøkonomien og 3) hvordan bør aktieinvestorer forholde sig til spillerne på markedet i relation til temaet om overvægt og vægttab.


Seminaret er arrangeret af Finansforeningen i samarbejde med foreningens Aktieudvalg.

CFA PL Credits

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 2.50 PL credits for your participation in this meeting.

Location

Kosmopol - Auditoriet
Fiolstræde 44
København, Denmark

See route

Contact us

For additional event or venue information, please email mail@finansforeningen.dkYou can also reach us at +45 21802423

Sponsors and Partners