This is a past event. Registration is closed. View other Finansforeningen / CFA Society Denmark events.

Finansiel risikostyring præsenteres i disse år for mere og mere brug af kunstig intelligens. Ved hjælp af avancerede algoritmer og maskinlæringsteknikker kan kunstig intelligens analysere store mængder finansielle data med en hastighed og nøjagtighed, der overstiger menneskelig kapacitet. Dette muliggør identifikation af potentielle risici, mønstre og tendenser i markederne, hvilket er afgørende for at træffe velinformerede beslutninger i en volatil og kompleks økonomisk verden.


Samtidig ventes ny regulering at spille en afgørende rolle i at sætte rammerne for udviklingen. Lige så vigtigt er det, at de nye tider påvirker konkurrencen mellem virksomhederne. Virksomheder, der effektivt udnytter AI i deres risikostyring, opbygger teoretisk set en potentiel konkurrencefordel og kan hurtigere træffe mere præcise beslutninger, reducere omkostningsbasen og minimere risici. Dette gør dem mere attraktive for deres vigtigste interessenter, og giver dem bedre muligheder i et konkurrencepræget miljø.

Men hvad skal der egentlig til, før man introducerer kunstig intelligens i sin risikostyring? Hvad med grundlæggende forhold som dataindsamling, transparens, databeskyttelse, kompetenceudvikling i virksomheden, kundetillid, skalerbarhed og integration? Og hvordan sikres sammenhængskraften i virksomheden?


Vi ønsker med seminaret at fokusere på regulering, de grundlæggende forhold, anvendelighed af kunstig intelligens, muligheder og udfordringer samt konkrete eksempler i brugen af kunstig intelligens.


Vi har inviteret Kirsten Marie Donato, partner og advokat, Poul Schmith, Mikael Munck, Founder & CEO, 2021.AI og Avishay Gaziel, Senior AI Risk Advisor, Global Risk Clinic til at opdatere os på temaet.

CFA PL Credits

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 2.00 PL credits for your participation in this meeting.

Location

Kosmopol
Fiolstræde 44
1171 København K, Denmark

Auditoriet

See route

Contact us

For additional event or venue information, please email mail@finansforeningen.dkYou can also reach us at +45 21802423

Finansforeningen | CFA Society Denmark

mail@finansforeningen.dk | T: +45 2180 2423

Fiolstræde 44, 2. th. | DK-1171 Copenhagen K | www.finansforeningen.dk